انتشار کتاب "ادب انبیاء"

بیانات حکیم متاله عالم ربانی آیت الله محمد اسمعیل  صائنی (ره) که به کوشش جمعی از دوستان و ارادتمندان آن فرزانه فقید خصوصا جناب آقای روح اله قاسمی انجام یافته است.

کتاب «ادب انبیاء» در قالب گردآوری سلسله سخنرانی‌های مرحوم آیت‌الله محمداسماعیل صائنی زنجانی در ۲۳ فصل به چاپ رسید.
به گزارش ایکنا از زنجان، کتاب «ادب انبیاء» به کوشش روح‌الله قاسمی در قالب گردآوری سلسله سخنرانی‌های آیت‌الله محمداسماعیل صائنی زنجانی که از زبان ترکی به فارسی برگردانده شده است، در ۲۳ فصل به چاپ رسید. همچنین سلسله درس‌های این علامه با عنوان «اسماءالحسنی» نیز در مرحله پایانی نگارش و چاپ است.


در این کتاب موضوعاتی همچون ارتباط ادب با اخلاق، تعریف ادب از نظر علمی، ادب از دیدگاه اسلام، رابطه ادب با عمل، ادب در ادیان مختلف، ادب حضرت یونس، ادب انبیاء در پیروی از حق، ادب انبیاء در برخورد با دشمنان، ادب حضرت آدم، تأکید بر عمل در قرآن، ادب عملی نماز، ادب امام حسین(ع) در کربلا، تأثیر نیت در ادب و عمل، ادب روحی و جسمی پیغمبر(ص)، انبیاء متکلف نبودند، آیا تکلیف در زندگی روزمره ما جریان دارد، ادب در محضر خداوند، ادب حضرت نوح، معنای دعا و ادب دعا کردن، ادب حضرت ابرهیم(ع)، ادب در نماز و احرام بستن، کلمه رب در دعای انبیاء، ادب پیامبر(ص) در برخورد با افراد جامعه، ادب اجتماعی حضرت نوح، ادب اجتماعی حضرت هود، ادب حضرت ابراهیم در برابر عمومی خویش، ادب اجتماعی حضرت شعیب، ادب اجتماعی حضرت موسی، ادب حضرت مریم(س) از خاندان انبیاء، ادب پیامبر(ص) سرآمد ادب اجتماعی انبیاء بیان شده است.
همچنین راه و روش ادب‌آموزی پیامبر اسلام(ص)، مزایای ادب، تجربه‌هایی که حضرت زکریا کسب کرد.، نعمت ممتاز و بی‌نظیر الهی، ارتباط سوره مدثر با خطبه حضرت زینب(س)، ادب عبودیت حضرت عیسی(ع) در برابر پروردگار خویش، حضرت عیسی(ع) بنده خداوند است، هر انسانی نزد خداوند متعال دارای ارزش انسانیت است، یگانگی در میان امت، ادب تدریجی قانون طبیعت است، ادب‌آموزی حضرت علی(ع) نزد پیامبر(ص)، تکامل انسان، اسراری از نظام خلقت در صبر پیامبر اسلام(ص)، ادب عبودیت ملائکه، موقعیت برخی از فرشتگان الهی، وظایف ملائکه در این عالم سرشار از ادب است، توصیف ملائکه از دیدگاه امیرالمومنین علی(ع)، توصیفاتی از موجوداتی به نام جن، آیا جن دارای فرزند است، توصیفاتی از ملائکه در قرآن، مراتب موجودات این عالم، مقایسه انسان و ملائک از دیدگاه حضرت علی(ع)، نوع انسان و جایگاه او در خلقت و خلقت بشر و به فعلیت درآمدن استعدادهای او از دیگر مباحث مطرح شده در این کتاب است.
در بخش نخست این کتاب در مورد ارتباط ادب با اخلاق آمده است: اخلاق راجع به باطن انسان و ادب راجع به عمل وی است. اخلاق با باطن آدمی در ارتباط بوده و دارای دو نوع اخلاق فاضله و اخلاق رذیله است. ادب به عمل برمی‌گردد و باید در راه رفتن، حرف زدن، خوابیدن، غذا خوردن، لباس پوشیدن و سایر موارد مودب بود. بنابراین موضوع ادب به عمل، باطن نفس ناطقه و مرکز خلق انسان برمی‌گردد و با اخلاق رابطه دارد. اگر عمل انسان به شکل زیبایی در عالم خارج نشان داده شد و مردم جامعه و عقلا آن را پسندیدند و زیبایی آن را تأیید کردند، آن عمل ادب نامیده می‌شود.
 ارائه کتاب در: مسجد رسول الله (ص) -  تلفن تماس : 09191420558 ( خوئینی )

جستجوی پیشرفته

اوقات شرعی



آمار بازدید

امروز
دیروز
بازدید این هفته
بازدید آخرین هفته
بازدید این ماه
بازدید ماه گذشته
کل بازدید
66
1948
3496
8554
31903
35776
2842755

پیش بینی بازدید امروز
2184


IP شما:13.59.54.188